Publicerad Lämna en kommentar

Raining Hearts

Låt oss få presentera Raining Hearts, ett av de nya mönstrena som finns i en begränsad upplaga, Limited Edition. Mönstret är lekfullt men samtidigt stilrent och passar både för katter och små söta hundar. Det vi vet är att mönstret kommer finnas för SturdiBag Large (LE) och för Pop-Up Show Kennel Double LE. (Dessa kommer vi alltså kunna beställa mer utav)

Nu när vi var i Tammerfors på WW2018, så fick vi även med lite andra produkter med oss hem med samma mönster. Dessa produkter var till för Tammerfors, därför är det inte säkert de kommer in i sortimentet, men vi har en Pop-Up Show Kennel Habitat Single, en Car-Go Double LE, lite pad covers och hammock covers.

Som ni vet så är large en perfekt storlek för dig som vill resa med din katt eller hund även med flyg. Den fungerar bra som transportbur i kabinen. Genom att buren är så flexibel så fungerar den som sagt på alla flygplan.

© Copyright PetMerx, Fotograf Suzanne Fors

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *