Publicerad Lämna en kommentar

Åka lyxigt i en Car-Go

Reser du och dina fyrfotade vänner ofta med bil? Då kan en Car-Go vara en bra lösning. Den finns både som singel och som dubbel samt i de ordinarie färgerna samt i de nya Limited Edition mönstren: Akiko’s Choice, Blue Porcelain, LadyBug, Pia’s Paisley, Raining Hearts och Skylight.

Car-Go är som en liten Show Shelter (utställningsbur) och du kan köpa till pads (kuddar), hammock och covers (skydd) så din vän kan resa både säkert och med stil. Car-Gon sätter i baksätet på din bil (fungerar i passagerarsätet om du har en singel) och spänner fast med säkerhetsbälten.

Har du en dubbel kan du välja mellan att ha uppe en vägg så du får två separata burar eller en riktigt stor. Själv åker jag med mina fem katter uppdelade med två i ena och tre i andra. De ligger gärna och sover på varandra och har bra med utrymme när vi gör våra längre resor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *